Selecteer een pagina
*** claim early bird invitatie ***

coobly academy

speciaal ontwikkelde online ondernemers academy die jou stap-voor-stap door alle basis online business kennis heen helpt en jou begeleidt met:

 

-> lanceren -> verkoopfunnels -> content -> positionering -> marketing -> adverteren

 

+ alle verkoop en mindset obstakels helpt overwinnen zodat je groeit en opschaalt van waar je nu staat naar waar je wilt zijn en je transformeert van vastgelopen online programma maker naar vrije online ondernemer die een structurele omzet van 5k per maand verdient

CLAIM INVITATIE
*** claim early bird invitatie ***

coobly academy

speciaal ontwikkelde online ondernemers academy die jou stap-voor-stap door alle basis online business kennis heen helpt en jou begeleidt met:

-> lanceren -> verkoopfunnels -> content -> positionering -> marketing -> adverteren

+ alle verkoop en mindset obstakels helpt overwinnen zodat je groeit en opschaalt van waar je nu staat naar waar je wilt zijn

en je transformeert van vastgelopen online programma maker naar vrije online ondernemer die een structurele omzet van 5k per maand verdient

CLAIM INVITATIE

Voor meer omzet met je online bedrijf én meer vrijheid voor jou als ondernemer, is het hebben van online business kennis een must…

… en dat is een hele uitdaging

Want…

* je hebt weinig tijd om trainingen te volgen
* trainingen die je gevolgd hebt, hebben niet geholpen
* veel lesmateriaal is lastig te implementeren

zeg eens eerlijk…

heb jij behoefte aan één [of meerdere] onderdelen?

√ overzicht van email funnels met voorbeelden en templates

√ weten hoe je aan meer – en de juiste – bezoekers van je website komt

√ leren hoe je deze bezoekers omzet in jouw digitale netwerk

√ bezoekers en leads omzetten in betalende klanten

weten hoe je social media voor jou aan het werk kunt zetten

√ focus en prioriteit kunnen stellen

een bewezen formule en stappenplan wat je kunt volgen

Ontmoet jouw mentor

Hi, mijn naam is Corien Oenema

Ik help online programmamakers en ondernemers accelereren met hun bedrijf – accelereren naar maximale omzet en impact, zodat je meer vrijheid creëert, meer mensen helpt en meer winst maakt.

Ik ben host van Coobly TV en heb duizenden online ondernemers geholpen met het starten en opschalen van hun bedrijf en met het behalen van hun 100.000 jaardoelstellingen en verder. Dit doe ik door het simplificeren van je bedrijf en het implementeren van winstgevende systemen.

Ik ben mijn online bedrijf gestart vanuit niets en heb dit volledig ingericht zoals ik dat zelf wilde en ik zie het als mijn missie dat ik jou help datzelfde te doen, succesvol leven en werken vanuit jouw waarden.

Mijn kracht is het simplificeren van marketing en sales en heb duizenden online ondernemers geleerd hoe je structureel leads binnenhaalt en hoe je die omzet in klanten, zonder frustraties of overweldigd te zijn. 

Voordat ik mijn online bedrijf startte in 2014, was ik reeds offline ondernemer vanaf 2000. Ik runde een succesvol mediabedrijf wat ik vaarwel zei omdat ik een beter leven wilde voor mezelf en mijn naasten.

Ik ben moeder van 4 kinderen en hecht veel waarde aan harmonie in werk en privé.

Mijn doelstelling is jouw helpen met betere resultaten met je bedrijf, meer omzet en meer impact, zonder dat je meer en harder werkt.

Doe je mee?

‘Corien is dé Nederlandse Pionier wanneer het gaat om online ondernemen!’

Eva Brouwer

presentator, dagvoorzitter en presentatietrainer

Jouw stappenplan voor groei en opschaling

[bekijk hierboven de video trailer van een van de on-demand trainingen]

1 Krijg on-demand toegang

Ontvang on-demand toegang voor alle trainingen voor een vast jaarlijks bedrag

2 Volg de trainingen en implementeer de kennis

Iedere cursus zit bomvol praktische, simpele en makkelijk toepasbare basis business kennis

3 Start met opschaling en geniet van structurele omzet groei

Start met groei en opschalen van je bedrijf door het beheersen van deze cruciale basis online business kennis, waarmee je omzet stijgt, je meer impact creëert en je meer vrijheid realiseert

‘Dankzij de SALES Formula training van de Academy is mijn omzet vervijfvoudigd!’

Wikje de Roos

marketing en communicatie expert

alles is online

De complete Academy heeft het internet als thuisbasis. Je kunt gewoon inloggen vanuit huis, je werk of je vakantieadres.

Al het complete trainingsmateriaal, inclusief video’s, transcripts, werkboeken, slides en aanvullende masterclasses, workshops en bonusmateriaal is in onze online leeromgeving beschikbaar.

leer in je eigen tempo

Je hebt een heel jaar lang toegang tot de Academy. Aan jou de keuze of je in sneltreinvaart door het lesmateriaal heen wilt, of dat je het gewoon wat rustiger aan doet.

Wanneer je [nog] een fulltime of parttime baan hebt, of kleine kinderen thuis, of als je op reis bent, of gewoon even andere dingen aan je hoofd hebt, maak je geen zorgen, je kunt altijd weer terugkomen naar het lesmateriaal. Want het starten, uitbouwen en runnen van een online bedrijf is géén 3-daags event. Online ondernemen is een lifestyle.

BONUS: Live Online Workshops

Vanuit Coobly organiseren we regelmatig Live Online Workshops, dit zijn betaalde live lessen, waar je als Academy member gratis voor uitgenodigd wordt.

Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, geen nood, dit lesmateriaal wordt in de leeromgeving van de Coobly Academy geplaatst. Zodat je ook dit lesmateriaal kunt bestuderen wanneer het jou uitkomt.

‘Corien is een ondernemer met visie die je helpt je bedrijf verder uitrollen en snel stappen zetten.’

Colette Elting

zichtbaarheid trainer en coach

Hoe kun je…

Gezonde bedrijfsgroei realiseren én tegelijk meer kwaliteit van leven

Veel ondernemers vinden het lastig om, naast ‘alle ballen in de lucht houden’, zichzelf ook nog eens continu te blijven ontwikkelen. Maar, wanneer het leren stopt, gaat dit ten koste van je bedrijf en je mogelijkheden voor succes.

Onze Academy biedt praktische ondernemerslessen, die simpel en makkelijk toepasbaar zijn, en wat als basiskennis geldt voor online ondernemen. Over hoe je meer omzet met je bedrijf maakt, hoe je van een lead een prospect en klant maakt en je leert hoe je tijd en locatieonafhankelijk onderneemt. Mensen die trainingen volgen van de Coobly Academy investeren enerzijds in zichzelf en anderzijds stijgt de waarde van hun bedrijf én neemt de kwaliteit van hun leven toe.

De Coobly Academy is er voor zelfstandigen die in zichzelf willen investeren en continu door willen ontwikkelen, zodat hun resultaat wordt: een succesvol online bedrijf én een succesvol leven.

‘Corien haar kracht is haar denken en de manier waarop ze Coobly in de wereld zet is een voorbeeld voor veel vrouwelijke ondernemers.’

Jeanet Bathoorn

auteur en vrijheidsondernemer

Ontvang een jaar lang 24/7 on-demand toegang tot de

Coobly Academy

* Automatisch toegang tot nieuw trainingsmateriaal
** Regulier Tarief Coobly Academy € 997,00 [excl.btw]
*** Ontdek het tijdelijke Early Bird tarief via ‘Claim Invitatie’ aanvraag

Pin It on Pinterest

Shares
Share This