Shares
coobly tv interview met…

anne vrieze

succesvol online ondernemen in het sociale domein

Succesvol online ondernemen in het sociale domein

Deze aflevering van Coobly TV brengen wij inspiratie met het ondernemersverhaal van Anne Vrieze. Anne is online ondernemer, eigenaar/directeur online WWZ Academy, initiatiefnemer ‘Nieuwe Bezems’ en heeft onlangs haar boek ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’ geschreven.

Anne haar ondernemersreis begon als beleidsambtenaar in het sociaal domein, totdat er een moment kwam dat Anne dacht ‘nu is het genoeg geweest’. Ze nam afscheid van het ambtenarenbestaan en koos in 2008 voor zelfstandig ondernemerschap. Dit deed ze in eerste instantie als consulent, waar Anne een prima boterham mee verdiende.

Totdat Anne in 2012 geconfronteerd werd met een hernia. Wederom dacht Anne ‘dit moet anders’. Ze ging zich verdiepen in online ondernemerschap, in de verschillende verdienmodellen en kwam tot de conclusie dat ‘residueel inkomen’ het beste bij haar paste. Ze zette in 2014 haar eerste verkooppagina live voor een training die er – volgens het principe van Marie Forleo ‘Start Before You’re Ready’ nog niet was… en direct kon Anne aan de slag want haar eerste online academy klant was direct een feit.

Start Before You’re Ready Klik om te TweetenFast Forward van 2014 naar nu: Anne heeft onderhand een 500 consulenten online opgeleid en runt samen met haar virtuele team haar bedrijf Online WWZ Academy.

Om het sociale domein nog meer te voorzien van informatie en inspiratie richtte ze de beweging ‘Nieuwe Bezems’ op en schreef Anne het boek  ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’. Het geplande offline boeklanceringsfeest kon wegens Covid-19 niet doorgaan, maar flexibel en innovatief als Anne is, werd er een online boeklanceringsfeest gehouden! Waarvan Anne in dit CooblyTV interview zegt: ‘Daarna had ik eigenlijk het zelfde warme en enthousiaste gevoel wat ik anders altijd heb na een live event’.

Overzicht interview

# Waarom het boek ‘Gezond Verstand  in het Sociale Domein’ er moest komen en wat Anne haar ambitie is

# Hoe zij het principe ‘Start Before You’re Ready’ toepaste en waarom dit de juiste methode bleek.

# Hoe het online bedrijf van Anne er uitziet, waarmee zij 500 consulenten heeft opgeleid.

# Wat het verschil is tussen residueel inkomen vs passief inkomen.

# Lanceringsfeest online!

# Waarom ‘implementeren’ het toverwoord is voor succesvol online ondernemen.

Laat je inspireren door Anne Vrieze en ga een stukje met haar mee op haar online ondernemersreis.

Druk op play voor deze aflevering

Liever luisteren? Klik hier voor de Coobly Podcast   |   Liever lezen? Klik hier voor het transcript

Graag lezen wij hoe jij je gezonde verstand gebruikt in jouw bedrijf en of je daar geregeld met een frisse blik, als een nieuwe bezem, doorheen gaat. Laat ons weten in de comment onder de video op YouTube!

Onthoud, al denk je nu dat het onmogelijk is, zet door, de wereld heeft changemakers zoals jou nodig. Zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Waardeer, Recenseer, Abonneer en Deel!

De Coobly Podcast is een absolute ‘must’ voor online ondernemers -> Herkenbaar? Laat alsjeblieft een review achter op iTunes! Zo kunnen wij samen meer mensen bereiken en helpen op ondernemersreis, richting een betekenisvol én winstgevend online bedrijf, vól vrijheid. Klik hier, scroll naar beneden, klik op ‘schrijf recensie’, waardeer met 5 sterren en laat ons vooral weten wat je het meest waardeert van de aflevering!

Ook, mocht je dat nog niet gedaan hebben, abonneer je op de podcast. We uploaden regelmatig bonusmateriaal en wanneer je geen abonnement hebt, is er kans dat je deze misloopt. Abonneer nu!

Fan van video’s? Abonneer je op Coobly TV kanaal op YouTube. Met je abonnement mis je niks en ontvang je direct bericht wanneer we weer iets nieuws of iets extra’s uploaden!

Vond je deze aflevering interessant? Deel dan deze aflevering met je vrienden en bekenden. Want wanneer jij deze aflevering interessant vond, vinden zij dat vast ook. Dus deel alsjeblieft via je social media kanalen, e-mail of WhatsApp. Zo kunnen wij samen als ondernemers een rimpel effect creëren in de wereld met positieve impact.

Coobly is er voor jou!

Wil jij ook de wereld een stukje mooier maken met jouw kennis, jouw ervaring en jouw talenten? Wil jij een betekenisvol én winstgevend online bedrijf, vól vrijheid? Dan is Coobly er voor jou!

Iedere week zenden we een nieuwe aflevering uit, met inspirerende tips, delen we een dosis kennis en expertise, en houden we interviews met topondernemers, experts, auteurs en creatievelingen.

Meld je nu aan als gratis Coobly Club member en je ontvangt altijd de nieuwste aflevering als eerste in je inbox - plus, je ontvangt persoonlijke inzichten van onze eigen Coobly ceo en tv host Corien Oenema - die ze exclusief deelt met jou per e-mail.

Meld je nu GRATIS aan en je ontvangt de inspirerende Coobly TV interviews – met topondernemers, experts, auteurs en creatievelingen – rechtstreeks in je inbox, plus extra’s wat we alleen delen met onze COOBLY CLUB Members. Doe mee!

Coobly TV Host: Corien Oenema
Shares

Coobly TV Host: Corien Oenema

Ik help online programmamakers en ondernemers accelereren met hun bedrijf. Accelereren naar maximale omzet en impact, zodat je meer vrijheid creëert, meer mensen helpt en meer winst maakt. Ik heb onderhand duizenden online ondernemers mogen helpen met het starten en opschalen van hun bedrijf en met het behalen van hun 100.000  jaardoelstellingen en verder. Mijn kracht is het simplificeren van je bedrijf en van marketing en sales, plus het implementeren van winstgevende systemen zodat je structureel leads binnenhaalt en deze omzet in klanten, zonder frustraties of overweldigd te zijn. Mijn doelstelling is jouw helpen met betere resultaten met je bedrijf, meer omzet en meer impact, zonder dat je meer en harder werkt. Doe je mee?

meer inspiratie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This