IN DE WOLKEN  

Hoe online ondernemen impact, geluk en vrijheid creëert –
en hoe jíj dat ook bereikt  

Inclusief de 30 daagse online cursus – Cloud Company Kickstart – als bonus!
Bestel Nu

Ben jij klaar voor het realiseren van je droombedrijf?

In dit praktische en inspirerende boek bied ik jou een 7-weekse kickstart naar impact, geluk en vrijheid

Ik geloof dat iedereen met een eigen online hoofdkantoor en de juiste mindset ongelimiteerde mogelijkheden heeft. En met het inzetten van jouw kennis en vaardigheden impact kan creëren en die verandering kan brengen waar de wereld zo naar verlangt.

Met mijn bewezen succesformule bied ik jou een inspirerende en praktische handleiding voor een betekenisvol en winstgevend online bedrijf. Wat uiteindelijk leidt tot ondernemen waar en wanneer jij wilt, met een bedrijf wat 24/7 voor jou aan het werk is en geld verdient, met het ultieme resultaat: ondernemersvrijheid.

In De Wolken transformeert jou in 7 weken naar online ondernemerschap en helpt jou je droombedrijf realiseren.

Bestel nu IN DE WOLKEN en je ontvangt tijdelijk de 30 daagse online cursus – de Cloud Company Kickstart –  als bonus!

Zo kom jij in aanmerking voor de bonus

bestel nu jouw exemplaar van het boek IN DE WOLKEN  –  € 20,- INCL BTW

Je ontvangt automatisch de 30 daagse online cursus – de Cloud Company Kickstart – als bonus.

Over Corien Oenema

Corien liet in 2013 alles achter zich en startte ‘from scratch’ een nieuw ondernemersavontuur. Haar bedrijf biedt nu kennisproducten en een instapklaar online bedrijf in de vorm van Coobly. Van eenpitter is ze nu uitgegroeid tot een virtueel team van 7 mensen en beschikt over een snel groeiende community met meer dan 25.000 volgers. En ook al was ze sinds 2000 ondernemer in de offline wereld, de volledige switch naar online ging niet zonder slag of stoot.

Corien heeft één missie: zelfstandig professionals helpen op hun weg naar ondernemersvrijheid. Haar doel om het inspirerende en leerzame, maar vooral persoonlijke boek IN DE WOLKEN te schrijven is simpel: ze wil al haar kennis en ervaring, die zij heeft opgedaan in de afgelopen twee decennia als ondernemer, met jou delen.

gratis hoofdstuk

Eerst even ‘proeflezen’ of het wat voor je is? Helemaal prima. Klik op onderstaande button, vul vervolgens je voornaam en mailadres in en we sturen

Je ontvangt automatisch de 30 daagse online cursus – de Cloud Company Kickstart – als bonus.