Selecteer een pagina

Online ondernemen is populairder en…
gecompliceerder dan ooit

Maar… zonder bedrijf ‘in de cloud’ blijf je vastzitten in het traditionele ondernemen, blijft je impact beperkt en laat je geld op tafel liggen, iedere keer opnieuw wanneer je je laptop opent.

Introductie

30 dagen
Cloud Company Kickstart™
Video Training 

Jouw stap-voor-stap formule voor online ondernemen

In deze gratis video serie leer je:

  • Wat de Cloud Company Formula ™ is en hoe je deze 7 kernonderdelen toepast in je bedrijf zodat je meer impact maakt, meer omzet creëert en meer vrijheid realiseert
  • Waarop je moet focussen, in de juiste volgorde; wat eerst, tweede, derde enzovoort, zodat je chaos voorkomt, consequent actie blijft ondernemen en je bedrijf structureel groeit
  • Welke methoden en technieken je kunt inzetten waardoor jouw bedrijf voor jou aan het werk gaat, ook op de momenten dat jij niet werkt
  • Hoe simplicity de sleutel is naar versnellen
  • En veel meer…

LAAT HET GISWERK ACHTERWEGE, PAS DE JUISTE FORMULE TOE EN KICKSTART je ONLINE BEDRIJF

Laten we eerlijk zijn…

Het is een bijzondere periode, toch? Het leven in zijn algemeenheid is anders en uitdagender dan ooit tevoren en dan – in het bijzonder – je bedrijf ook nog eens goed runnen… dat alles opgeteld kan behoorlijk stressvol zijn. 

Er zijn zoveel ballen die je tegelijk in de lucht moet houden.

Je moet steeds maar weer bedenken en uitvogelen hoe je je klanten kunt helpen en bedienen, plus hoe je dit allemaal combineert met je persoonlijke leven.

Dit zijn niet zomaar suffe video’s…

Het is een compleet uitgewerkte serie waarin ik je uitleg wat de Cloud Company Kickstart ™ precies inhoudt en waarom dit – zeker vandaag de dag – een must is om te weten.

De Cloud Company Kickstart ™ is de bewezen formule met alle 7 kernonderdelen waaruit een online bedrijf bestaat. Na het volgen van deze gratis video training, heb jij een compleet overzicht van alle ingrediënten die je direct kunt toepassen in je eigen bedrijf.

De Cloud Company Kickstart ™ geeft jou handvatten die je kunt gebruiken en ik help je stap voor stap door de complete formule heen.

Wanneer jij op zoek bent naar een overzichtelijke formule met alle ingrediënten voor een succesvol online bedrijf, dan is deze video training voor jou!

GRATIS VIDEO TRAINING

Er is niks frustrerender dan willen ondernemen via het internet, maar blijven stilstaan omdat je overweldigd bent.

Een succesvol online bedrijf hoeft geen wiskundig hoogstandje te zijn of een populaire unicorn.

Het maakt niet uit waar je je momenteel bevindt met je bedrijf. De Cloud Company Kickstart ™ is de bewezen, stap voor stap formule, die je kunt implementeren en toepassen in je eigen bedrijf.

Dat is waarom ik je iedere dag – 30 dagen lang – aan de hand neem en je door de formule heen help.

Hi, mijn naam is Corien Oenema

Ik help online programmamakers accelereren met hun bedrijf – accelereren naar maximale omzet en impact, zodat je meer vrijheid creëert, meer mensen helpt en meer winst maakt.

Ik ben host van Coobly TV en heb duizenden online ondernemers geholpen met het starten en opschalen van hun bedrijf en met het behalen van hun 100.000 jaardoelstellingen en verder. Dit doe ik door het simplificeren van je bedrijf en het implementeren van winstgevende systemen.

Ik ben mijn online bedrijf gestart vanuit niets en heb dit volledig ingericht zoals ik dat zelf wilde en ik zie het als mijn missie dat ik jou help datzelfde te doen, succesvol leven en werken vanuit jouw waarden.

Mijn kracht is het simplificeren van marketing en sales en heb duizenden online ondernemers geleerd hoe je structureel leads binnenhaalt en hoe je die omzet in klanten, zonder frustraties of overweldigd te zijn. 

Voordat ik mijn online bedrijf startte in 2014, was ik reeds offline ondernemer vanaf 2000. Ik runde een succesvol mediabedrijf wat ik vaarwel zei omdat ik een beter leven wilde voor mezelf en mijn kinderen.

Ik ben moeder van 4 kinderen en hecht veel waarde aan harmonie in werk en privé.

Mijn doelstelling is jouw helpen met betere resultaten met je bedrijf, meer omzet en meer impact, zonder dat je meer en harder werkt.

Doe je mee?

Voor wie is deze video training

Zelfstandig professional als trainer, coach, consultant, auteur of expert

  • je wilt een bedrijf starten of bent reeds een bedrijf gestart op het internet, of je wilt je bestaande coaching/training/consulting bedrijf meer focussen van offline naar online
  • je wilt je kennis via het internet aanbieden, zoals online coaching en consulting via bijvoorbeeld Zoom
  • je bent bezig met het maken van je eerste online training of eerste online programma, of misschien heb je deze net gemaakt en vraag je je nu af hoe je dit programma aan de man te brengt en verkoopt
  • je vraagt je af hoe dat spel werkt van ‘website, bezoekers, leads, verkopen, omzet’
  • en al die dingen waar je vaag over hebt gehoord en nu wil je graag helderheid in wat hoofd- en bijzaken zijn…

Deze Kickstart ™ is voor jou!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This